Snezka Residence

Op een plek vol historie, natuur, vele skimogelijkheden en heerlijke ontspanning is in 2011 een bijzonder project ontwikkeld: Snezka Residence. Het project is gesitueerd midden in het Nationaal Park Reuzengebergte onderaan de hoogste berg van Tsjechië, de: Snezka. Snezka Residence is een replica van een eeuwen oude herberg, Haus Rübezahl, welke nagenoeg volledig in originele staat herbouwd is. Het gebouw is gekenmerkt door een traditionele bouw, met een modern design, waarin natuurlijke bouwmaterialen als hout en natuursteen de basis vormen. Het gekozen design en het gebruik van de vele natuurlijke materialen zal een extra dimensie geven aan je vakantiebeleving. Doordat Pec Pod Snezkou in een zogenaamd 'schneeloch' ligt, is het dorp ruim vijf maanden bedekt met sneeuw. Het is een populair skigebied en is ook een prima uitvalbasis voor de skigebieden van Velka Upa, Mala Upa (het hoogste dorp van Tsjechië) en Janske Lazne. Met een uitgebreid routenet is Pec Pod Snezkou ook één van de belangrijkste langlaufcentrums van Tsjechië. In het gezellige centrum is werkelijk alles op wintersportgebied te vinden. Je hebt hier tijd tekort! Er zijn diverse knusse restaurants, horeca gelegenheden, een (après-ski) bar, pin automaat en een toeristisch informatie buro. Ook is er een permanent funpark. Een ijsbaan nabij het complex is ook in de avonduren te gebruiken. Koek en zopie wordt verzorgd vanuit een naastgelegen ijsbar. In Pec worden onder andere wereldbeker wedstrijden Freestyle gehouden. Skibushalte met gratis vervoer naar de pistes op 100 meter. Ook gratis skibusverbinding met o.a. Janske Lazne. Zwembad (bij voldoende capaciteit) en nachtbar in het nabijgelegen hotel Horizont. Sinds kort is er een verbinding tussen Janske Lazne en Pec pod Snezkou. Pec pod Snezkou behoort tot Ski Resort Cerna Hora Pec.

€ 427.00

Lees verder...

Tsjechië Reuzengebergte Pec Pod Snezkou
Product
 

Kovarna Residence

Modern en nieuw complex met een karaktervolle uitstraling, dat is Kovarna Residence. Het appartement is voorzien van veel ramen, waardoor er veel licht binnenkomt. Daarnaast hebben de appartementen een luxe uitstraling door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen. Voor een leuk dagje uit zou je kunnen overwegen om naar Praag te gaan, wat 2 uur rijden is met de auto.

€ 427.00

Lees verder...

Tsjechië Reuzengebergte Pec Pod Snezkou
Product
 

Horizont

Hotel Horizont is een indrukwekkend gebouw, gelegen aan de voet van de hoogste berg van Tsjechië, de Snezka. Geniet van de ideale ligging vlak bij het centrum en op maar 50 meter van de oefenpiste. Voor geoefende skiërs stopt de skibus voor de deur. Er is een skischool in het hotel aanwezig. Naast het hotel vind je de appartementen, indien je hier verblijft kun je gebruikmaken van de faciliteiten van het hotel. Op de bovenste verdieping van het hotel bevindt zich een panorama bar, vanwaar je een prachtig uitzicht over Pec Pod Snezkou geniet!

€ 575.00

Lees verder...

Tsjechië Reuzengebergte Pec Pod Snezkou
Product