Hostel Spengler

Hostel Spengler is een verzorgd 3-sterren hostel in het centrum. Daarnaast ligt de Schatzalpbahn op slechts 100 meter afstand wat betekent dat het nooit lang duurt voordat je je eerste afdaling kunt maken. De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel, met een zonnig balkon. In Hostel Spengler begin je de dag goed met een heerlijk ontbijt. Hier kom je niks te kort voor een rustgevende wintersport.

€ 589.00

Lees verder...

Zwitserland Davos Klosters Davos
Product
 

Hotel Spenglers

In het designhotel Spenglers vind je het allemaal. Het trendy, 4-sterren hotel ligt in het centrum en met de Schatzalpbahn op slechts 100 meter afstand duurt het nooit lang voordat je je eerste afdaling kunt maken. De kamer biedt je fijne zachte box spring bedden waar je heerlijk kunt uitrusten en over elk detail is nagedacht, waardoor de kamer een erg goede sfeer uitademt.

De dag begin je met een uitgebreid ontbijt. 's Avonds kies je een van de restaurant uit het dorp uit of boek halfpension en geniet dagelijks van de verfijnde keuken van Hotel Spenglers. Oude recepten wordt nieuw leven ingeblazen en nieuwe ideeën worden prachtig gepresenteerd. Bij elk gerecht is er een perfect bijpassende wijn. Op het dak bevindt zich een geweldig dakterras, LEVEL 5, waar je kunt genieten van een 360 graden uitzicht over de machtige bergpieken en het dorp. In Hotel Spenglers ga je een geweldige wintersport tegemoet!

€ 1009.00

Lees verder...

Zwitserland Davos Klosters Davos
Product